Preekrooster

3 juli Ds. A van Waard-Pieterse (voorbereid door de “bijzondere diensten commissie”, tevens koffiedrinken)
10 juli      Ds. A. van Waard-Pieterse
17 juli      Ds. W.L. de Jong, Rinsumageest
24 juli       De heer J. Smit, Belt-Schutsloot
31 juli Mevr. B. Groen-Mol, Giethoorn
7 aug De heer J. Smit, Belt-Schutsloot
14 aug De heer Bochanen
21 aug Ds. B Metselaar, Beilen
28 aug Tentdienst samen met de Doopsgezinde Gemeente

De diensten worden in de kerk, Beulakerweg 80 gehouden en beginnen het gehele jaar om 10.00 uur. Ook kunt u de diensten online bekijken. Als u abonneert op ons kanaal, dan krijgt u bericht wanneer de diensten op youtube staan.

De livestream komt zondags om 9:55 uur automatisch online. Als u klikt op: Kerkdienst op internet
dan komt hij vanzelf tevoorschijn.
Mocht het streamen van de diensten niet meteen lukken, het blijf apparatuur, dan kunt u de diensten in de loop van de dag bekijken. Als er diensten ingekort zijn door YouTube vanwege het auteursrecht, zijn deze wel compleet op te vragen tot 4 weken terug.