Hartelijk welkom

Elke zondag wordt er in de kerk Erediensten gehouden. In het menu Kerkdiensten kunt u zien welke predikant de dienst voorgaat.

De diensten worden in de kerk aan de Beulakerweg 80 te Giethoorn gehouden en beginnen het gehele jaar om 10.00 uur.
De diensten zijn ook via livestream of later, online te volgen via ons YouTube kanaal, zoeken op: pkngiethoorn.
Als u abonneert op ons kanaal, dan krijgt u bericht wanneer de diensten erop staan.

Binnenkort kunt u de diensten bekijken via de nieuwe streamingdienst. In het menu staat alvast de kolom Kerkdienst online. Deze streamingdienst heeft veel mogelijkheden. U wordt hiervan op de hoogte gehouden.