Privacyverklaring

Dit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van Protestantse Gemeente Giethoorn.

Beulakerweg 78a
8355 AK
Giethoorn

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Protestantse Gemeente Giethoorn kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Protestantse Gemeente Giethoorn, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Protestantse Gemeente Giethoorn verstrekt. Protestantse Gemeente Giethoorn kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

-Uw voor- en achternaam
-Uw adresgegevens
-Uw telefoonnummer
-Uw e-mailadres

Waarom zijn deze gegevens nodig?

Protestantse Gemeente Giethoorn verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Beveiliging en bewaartermijnen

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. We bewaren uw gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan, wettelijk verplicht is en/of noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is daarom afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.

Delen met anderen

Protestantse Gemeente Giethoorn verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Protestantse Gemeente Giethoorn worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Protestantse Gemeente Giethoorn gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar "Protestantse Gemeente Giethoorn" en zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Nieuwsbrief mei 2022
Nieuwsbrief april 2022

Dodenherdenking
In het fotoalbum van het Menu zijn foto's te zien van de 1e officiele dodenherdenking, uitleg van het nieuwe monument maar ook de gedichten van de kinderen en het verhaal van Femmy Woltman.

Feest van de Geest
U bent van harte welkom om de kunst te bekijken. De kerk is open op:
donderdag Hemelvaartsdag 26 mei
zaterdag 28 mei
zondag 29 mei
zaterdag 4 juni
zondag 1e Pinksterdag 5 juni (met een speciale kerkdienst om 10u.)
maandag 2e Pinksterdag 6 juni

Alle dagen van 13 tot 17 uur.

Kijk verder op de website van feestvandegeest.nl