Preek van de week Preek van de week

juli en augustus

met o.a. het preekrooster

Je favoriete Bijbelverhaal

Zondag 3 juli maken we een begin met jouw en uw favoriete Bijbelverhaal. Gedurende de zomermaanden kun je aan de slag om jouw verhaal vorm te geven. Welk verhaal uit het Oude- of Nieuwe Testament spreekt je bijzonder aan, met welke hoofdpersoon kun je je identificeren of bij welke gebeurtenis in je leven sloot dit verhaal precies aan? Timmer, plak, fotografeer, borduur, knip of bouw jouw Bijbelverhaal met Lego. Tijdens de startzondag op 25 september hopen we een bonte tentoonstelling te kunnen neerzetten en delen wij de verhalen met elkaar. Je hoeft je deze zomer dus niet te vervelen!

Jaarthema

Duurzaamheid