Preek van de week Preek van de week

september

met o.a. het preekrooster

Startzondag

“Deel je leven” is het thema van de startzondag. Op zondag 25 september willen wij favoriete Bijbelverhalen met elkaar delen. Heb jij of heeft u ook een creatieve uiting gegeven aan een Bijbelverhaal of onderwerp uit de Bijbel, dat je aanspreekt? Je hebt nog enkele weken om er iets moois van te maken. We zijn benieuwd naar jouw of uw (levens)verhaal daarbij. We beginnen de ochtend met een gezamenlijk ontbijt om  08.30 uur in het Protestants Centrum en vieren vanaf 10.00 uur de kerkdienst in de kerk.
Laat het mij even weten, als je iets aan het maken bent, ook al is het nog niet af. Werkstukken kunnen op vrijdag 23 september om 19.00 uur bij het Protestants Centrum gebracht worden.
ds. Astrid van Waard

Jaarthema